2003/2004

BAS redt eer tegen Swift

1 mei 2004

BAS redde zaterdag de eer in de derby tegen Swift. Een wedstrijd waar geen belangen op het spel stonden, werd door BAS met 2-0 gewonnen. Lees Verder >

Doek valt voor BAS

24 april 2004

Ondanks een maximale inzet, slaagde BAS er niet in te winnen in Putten. Door de 3-1 nederlaag speelt BAS volgend jaar 4e klasse. Lees Verder >

Grote zorgen voor BAS

10 april 2004

BAS werd afgelopen zaterdag door kampioen Hoevelaken met een historische nederlaag van 6-1 naar huis gestuurd. Door dit resultaat staat BAS in de degradatiezone. Lees Verder >

Degradatiespook loert

3 april 2004

BAS verloor afgelopen zaterdag in en tegen Hierden. Vooral de wind zorgde voor een moeilijke wedstrijd, waar Hierden net iets beter profiteerde.  Lees Verder >

BAS pakt de punten

27 maart 2004

Na 2 wedstrijden waarin BAS goed voetbalde, kreeg het afgelopen zaterdag eindelijk loon naar werken. Zeewolde werd met 1-0 verslagen. Lees Verder >

BAS krijgt te weinig

20 maart 2004

Op een zeer zwaar veld was BAS de eerste helft de mindere ploeg. Na een achterstand kwam de ploeg in de 2e helft sterk terug en had er tegen WZC wellicht meer ingezeten dan 1-1. Lees Verder >

Kansen misfestijn in t Harde

13 maart 2004

Was het vorige week de verdediging die blunderde, dit keer waren het de voorwaartsen die, ondanks een grote hoeveelheid kansen, niet het net wisten te vinden wat leidde tot de 1-0 nederlaag. Lees Verder >