2001/2002

BAS knokt zich naar 3e klasse

11 mei 2002

In een wedstrijd die bol stond van de spanning, speelde BAS afgelopen zaterdag 0-0 tegen Prins Bernhard uit Uddel. Door dit gelijke spel speelt BAS ook volgend jaar weer in de 3e klasse. Lees Verder >

BAS doet goede zaken

4 mei 2002

BAS deed zeer goede zaken en won thuis met 3-0 van Oene. De concurrentie verspeelde punten waardoor BAS boven de streep staat en volgende week klassebehoud af kan dwingen. Lees Verder >

BAS pakt laatste kans

20 april 2002

Afgelopen zaterdag pakte BAS thuis 3 zeer belangrijke punten tegen Hierden. Door de 3-1 overwinning houdt BAS zicht op klassebehoud. Met nog 2 wedstrijden voor de boeg heeft BAS alles in eigen hand. Lees Verder >

BAS verliest met 2-0

16 april 2002

Het eerste elftal van BAS Voetbal speelde vanavond in en tegen 't Harde een inhaalwedstrijd. Binnen 5 a 10 minuten kwam 't Harde via een hoekschop op een 1-0 voorsprong. Een rommelige eerste helft volgde. De teams legden weinig voetbal op de mat.  Lees Verder >

BAS boekt belangrijke overwinning

13 april 2002

Afgelopen zaterdag werd de strohalm dan toch weer iets dikker. Zonder de, wegens zakelijke verplichtingen, afwezige trainer Kragt, boekte BAS een dik verdiende 3-0 overwinning tegen VIOS Vaassen. Lees Verder >

BAS dieper in degradatiezorgen

6 april 2002

BAS verloor zaterdag in en tegen Teuge met 1-0. De ploeg had de eerste 20 minuten het betere van het spel, maar kon de kansen niet omzetten in doelpunten. Door het resultaat van afgelopen zaterdag blijft BAS op de 12e plek. Lees Verder >

3 punten in paasweekend

1 april 2002

BAS pakte in het paasweekend de broodnodige punten, terwijl het strijdt tegen degradatie. Zaterdag was er de duidelijke 0-3 in Elspeet, helaas snoepte VVOP in de 87ste minuut op de maandag de overwinning mee, 1-0. Lees Verder >