2002/2003

BAS grijpt naast periode

13 mei 2003

Ondanks de 3-2 winst tegen Hoevelaken, greep BAS afgelopen dinsdag toch naast de 3e periode. Concurrent Rood-Wit won namelijk in de 94ste minuut uiteindelijk toch nog van ’t Harde. Lees Verder >

BAS dwingt klassebehoud af

3 mei 2003

Was er vorige week al winst op DSV, deze week speelde BAS zich definitief veilig. Door de 1-3 winst op 't Harde is BAS onbereikbaar voor DSV en speelt het ook volgend jaar weer in de 3e klasse. Lees Verder >

BAS doet goede zaken

26 april 2003

In een onvervalst degradatieduel deed BAS wat het moest doen. Ondersteund door veel enthousiaste suporters uit Biddinghuizen boekte BAS een terechte 1-2 overwinning. Hierdoor staat BAS, met nog 2 wedstrijden, 4 punten boven de degradatiegrens. Lees Verder >

BAS verliest punten in slotminuut

12 april 2003

De goede reeks van de afgelopen weken werd afgelopen zaterdag gedeeltelijk vervolgd. BAS bleef ongeslagen, maar deed zichzelf te kort. In de laatste minuut bracht Oene de stand op 2-2. Lees Verder >

BAS vindt weg omhoog

5 april 2003

Voor het eerst dit seizoen boekte BAS afgelopen zaterdag een overwinning in een uitwedstrijd. In Heerde werd het 2-3 voor de ploeg van trainer Kragt. Lees Verder >

BAS blij met punt

29 maart 2003

Op basis van de eerste helft verdiende BAS afgelopen zaterdag meer. Na een moeilijke 2e helft mocht de club echter, dankzij goed keeperswerk, blij zijn met de 1-1 eindstand. Lees Verder >

22 maart 2003

Het was misschien niet de beste wedstrijd, maar wel een hele belangrijke wedstrijd. Afgelopen zaterdag hield BAS in een rommelig duel de punten op de Schelp door met 3-1 te winnen van Veluwse Boys.  Lees Verder >