2018/2019

Selectie BAS Voetbal seizoen 2019-2020

21 juni 2019

Het duurt nog even maar op 13 augustus 2019 begint BAS 1 met de voorbereiding op het seizoen 2019–2020. De voorbereiding wordt gestart met 20 spelers, waarvan drie keepers. Na de voorbereiding zal nog één speler afvallen. Lees Verder >

Het prachtseizoen eindigt in Zutphen

1 juni 2019

In een zinderende knockout wedstrijd werd BAS in de slotminuten van de verlenging verslagen door FC Zutphen in Zutphen. BAS kwam telkens aan de leiding maar de Zutphenaren kropen meerdere malen door het oog van de naald en trokken uiteindelijk in een uitputtende wedstrijd aan het langste eind met 5-3 (2-2 na 90 minuten). Lees Verder >

Een lekker toetje in Zutphen

31 mei 2019

BAS 1 speelt zaterdag de eerste (en misschien enige) wedstrijd om promotie naar de 2e klasse. Tegenstander is huidig 2e klasser FC Zutphen. Lees Verder >

BAS troeft SC Rouveen af en pakt periodetitel

25 mei 2019

In de laatste wedstrijd van het seizoen won BAS 1 geslepen van een frivool SC Rouveen. In de rust was de stand nog 1-0 maar BAS wist de achterstand om te buigen naar 1-2 winst. Dit leverde de periodetitel op en de derde plaats op de eindranglijst. Lees Verder >

BAS grijpt punt en speelt voor promotie

18 mei 2019

Nog één punt hadden de Biddinghuizenaren nodig om de nacompetitie veilig te stellen. Dat moest thuis gebeuren tegen de Zwolsche Boys terwijl zij bij winst ook nog mee zouden doen. BAS sloeg die aanval in een sportieve wedstrijd af en knokte zich verdiend naar dat gelijkspel. Het werd 2-2 (1-2). Lees Verder >

BAS 1 heeft nog één punt nodig

17 mei 2019

Na de uitzege vorige week op CSV '28 (1-4) en gunstige andere uitslagen heeft BAS 1 een riant uitzicht op deelname aan de nacompetitie. Met een gelijkspel zaterdag tegen Zwolsche Boys is het hiervan al definitief verzekerd.  Lees Verder >