2006/2007

Deceptie in Heerde

28 april 2007

Het had zo mooi kunnen zijn. Alles was geregeld en gepland. Het enige wat BAS moest doen was winnen. En dat was nou net wat niet gebeurde. Met een goede eerste maar slechte 2e helft verloor BAS met 3-2 van SEH. Lees Verder >

BAS eenvoudig langs Unicum

31 maart 2007

Deze keer geen wedstrijdverslag van onze webredactie. Daarom voor de volledigheid het verslag uit Drontens Nieuwsblad van woensdag 4 april. Lees Verder >

Spanning terug

17 maart 2007

Minimaal gelijk spelen was de opdracht. Ondanks een omstreden voorsprong hield BAS geen stand en zag het Vierhouten tot 2 punten naderen. Lees Verder >

Hakken over de sloot

10 maart 2007

In een bijzonder slechte wedstrijd morstte BAS geen punten. Via twee maal Danny Maassen werd Hulshorst verslagen, al zag het daar in de eerste helft niet naar uit. Lees Verder >

Geen schade door wintersport

24 februari 2007

Ondanks de afwezigheid van diverse selectiespelers, ivm wintersport, pakte BAS de belangrijke punten tegen Wapenveld. Verder zag het Vierhouten gelijkspelen, waardoor de voorsprong 5 punten is. Lees Verder >

Makkelijke middag in Veessen

10 februari 2007

Het was misschien niet allemaal even scherp, maar uiteindelijk had BAS een eenvoudige middag. Zonder zich al teveel in te spannen won de ploeg eenvoudig met 1-3. Lees Verder >

BAS oppermachtig

16 december 2006

Was Prins Bernhard vroeger nog wel eens een angstgegner, dit keer maakte BAS korte metten met de ploeg uit Uddel. Binnen 20 minuten een 3-0 voorsprong en uiteindelijk een 5-1 zege. Lees Verder >