Home
BAS 1
2022/2023
 

Balsponsor: Autocentrum Douwe de Beer

8 maart 2023 - Bron: BASVoetbal.nl

De balsponsor bij de wedstrijd BAS tegen 't Harde van zaterdag 11 maart is Autocentrum Douwe de Beer. Dit Drontense familiebedrijf – wat inmiddels al 18 jaar bestaat - heeft zich gespecialiseerd in de Duitse topmerken Volkswagen, Audi, BMW en Mercedes-Benz.

Showroom
Bij Autocentrum Douwe de Beer vind je een groot aanbod aan occasions uit het topsegment. In de showroom staan onder andere sportieve Audi occasions, comfortabele BMW occasions, luxe Mercedes occasions en betaalbare Volkswagen occasions. Wanneer je een occasion wenst die zij op dit moment niet op voorraad hebben, kunnen zij je vaak toch van dienst zijn door een persoonlijk verzoek in te dienen. Daarnaast behoort ook occasion lease tot de mogelijkheden. Ook bij het leasen van een occasion, kun je jouw huidige auto gewoon inruilen.

De showroom staat bekend om de huiselijke sfeer. In de showroom kun je onder het genot van een kop koffie of thee, in alle rust de occasions bekijken. Bijkomend voordeel is dat zij elke dag hun best doen om de meest luxe jonge occasions in te kopen, voor de scherpste prijs. Je profiteert hierbij van het uitgebreide inkoopnetwerk, dat zij in de afgelopen jaren op hebben weten te bouwen.

Werkplaats
De service van Autocentrum Douwe de Beer staat hoog aangeschreven. Voorkomende reparaties en onderhoud doen zij in een high-tech werkplaats. Daarnaast werken ze nauw samen met bekende regionale dealers. Zo geniet je als klant optimaal van jouw auto en weet je zeker dat jouw auto onderhouden en gerepareerd wordt door een merkspecialist. Uiteraard maak je hierbij gebruik van gratis vervangend vervoer. Daarnaast staan ze bovendien ook voor je klaar als je een leaseauto rijdt. Tot slot biedt het bandenhotel de mogelijkheid om jouw zomer- en winterbanden op te slaan.

KiKa
Sinds de start van het bedrijf wordt bij de aflevering van een auto geen bos bloemen of taart cadeau gegeven, maar een echte ‘Douwe de Beer-beer’. Om met deze beer ook het goede doel te steunen hebben zij gekozen voor de KiKa-beer.

Autocentrum Douwe de Beer is gevestigd aan De Giessen 1 in Dronten waar je van harte welkom bent. Meer informatie: www.douwedebeer.nl
Uiteraard hopen wij dat de wedstrijdbal van Autocentrum Douwe de Beer vele malen het net achter de keeper van ‘t Harde weet te vinden!

PERSOONLIJK - BETROUWBAAR - SCHERP GEPRIJSD – LAAGDREMPELIGTerug naar nieuwsoverzicht

Sponsor:
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis

2023
15/06 Kleding en tassen inleveren
24/05 Technische staf eerste elftal BAS Voetbal compleet
19/05 Balsponsor AH Jan Schuurhuis
16/05 Opnieuw erop of eronder voor BAS 1
17/04 Onvergetelijke ervaring voor jongste spelertjes van BAS
13/04 Balsponsor: dTLS. Online Marketing uit Dronten
25/03 BAS wacht lang met veiligstellen overwinning
25/03 BAS wacht lang met veiligstellen overwinning
22/03 Balsponsor: Saint-Gobain API
08/03 Balsponsor: Autocentrum Douwe de Beer
03/02 Hoofdtrainer tekent bij
 

2022
13/12 Oliebollentoernooi
08/12 Balsponsor ReleveleR
30/11 Prins Bernhard - BAS vervroegd
24/11 Balsponsor Roelofsen-infra
10/11 Balsponsor Flevosap
01/11 Met de bus mee naar ZVV
26/10 Balsponsor Herman Oerlemans
06/10 BAS Voetbal stapt over naar digitaal ‘programmaboekje’
05/10 Balsponsor dTLS. Online Marketing
22/09 Balsponsor AH Jan Schuurhuis
16/09 Sponsorkleding en elftalfoto’s
16/08 Bekertoernooi BAS 1 aangepast
08/07 Indeling BAS 1 seizoen 22 / 23
 

Advertentie

Een parel van BAS 1


Leander Touw


© Copyright 2024, BAS Voetbal. Alle rechten voorbehouden. Sybit | Software op Maat