BAS 1 3 - 2  VEVO 1
Bekerwedstrijd
6-9-2005

BAS bekert verder

Het eerste voetbalteam van BAS gaat verder in het amateur-bekertoernooi na de wedstrijd van dinsdagavond thuis tegen VEVO uit Veessen.

BAS was al onverwacht de eerste ronde doorgekomen. Vorige week werd met 3-3 gelijkgespeeld tegen Dieze West uit Zwolle, waarna de Biddinghuizers dachten uitgeschakeld te zijn. Toen bleek dat de reglementen voorschreven dat het team met de meeste doelpunten voor verder zou gaan, was BAS toch een ronde verder.

Tegenstander
De tegenstander van dinsdag is een bekende voor BAS. VEVO komt, net als BAS, uit in de 4e klasse en zaterdag aanstaande is de ploeg ook de tegenstander van BAS, maar dan voorde reguliere competitie.

Verloop
De wedstrijd verliep voorspoedig voor BAS, maar werd uiteindelijk toch nog spannend. Bij rust was het nog 0-0 en vlak na rust zorgde Gerjan Westerhof voorde 1-0 voorsprong. VEVO, dat blijkt te beschikken over een aardige ploeg, kwam echter terug tot 1-1 en maakte daarna ook nog de 1-2. Marc Wisse scoorde de gelijkmaker, waarna Gerjan Westerhof opnieuw scoorde en de overwinning veiligstelde.

Wanneer de volgende bekerwedstrijd gepland staat, is nog niet bekend.