VEVO 1 0 - 4  BAS 1
10-9-2005
De Noord, Veesser Enkweg 39 Veessen

BAS wint weer van VEVO

Voor de tweede keer in één week speelde het eerste voetbalteam van BAS uit Biddinghuizen een wedstrijd tegen VEVO uit Veessen en ook nu werd er gewonnen.

Afgelopen dinsdag troffen de teams elkaar in Biddinghuizen voor de beker. Toen won BAS weliswaar met 3-2, maar had het daarvoor nog met 1-2 achter gestaan. Voor beide teams was er dus de mogelijkheid om te leren van de tegenstander voor de competitiewedstrijd van zaterdag.

Eenvoudige eerste helft
Van de teams blijkt BAS hier het best in geslaagd. De ploeg kwam eigenlijk nauwelijks in de problemen. Marc Wisse opende na een knappe solo in de 33ste minuut de score. Vlak voor de rust konden de meegereisde supporters weer juichen. Via een combinatie met Frank van Dekken en Stefan Tolhoek zorgde Gerjan Westerhof voor de 2-0.

De wedstrijd verliep verder sportief al liep Stefan Tolhoek vlak voor rust tegen een, al dan niet terechte, gele kaart aan.

Rustig uitbouwen
Na de rust zakte BAS iets verder weg en behield het vrij eenvoudig de voorsprong. Invaller Alexson Craane zorgde weer voor wat vuur in het veld. In de 77ste minuut zorgde een goede actie van hem voor een scrimmage voor de goal waar Frank van Dekken van kon profiteren. Twee minuten later was het al weer raak. Dezelfde watervlugge Alexson Craane werd op 20 meter van het doel getorpedeerd. Jorn Rommers verzilverde daarna knap de toegekende vrije trap.

Smet op de wedstrijd
De gele kaart van Stefan Tolhoek uit de eerste helft kwam hem aan het eind van de wedstrijd duur te staan. Commentaar op de leiding zorgde voor een 2e kaart en dus rood. Al met al kon dit als enige smet op de wedstrijd gezien worden.

BAS keerde huiswaarts met een 0-4 zege en staat nu na twee competitiewedstrijden op 4 punten.