BAS 1 - Hulshorst 1 : 5-0

BAS 1 5 - 0  Hulshorst 1
15-10-2005

BAS heeft aan 1 helft genoeg

Na de nederlaag tegen EZC herpakte BAS zich tegen Hulshorst. Met een matige eerste helft en een goede 2e helft werd Hulshorst met 5-0 naar huis gestuurd

Zonder de geblesseerde Gerjan Westerhof en Kristian Weijers trad Bas gemotiveerd aan, om de kater van vorige week weg te spoelen. De wedstrijd begon met een minuut stilte om het overlijden van de heer J. Schaap, de vader van Jaco te memoreren. Bas begon de wedstrijd scherp, en het beloofde een leuke middag te worden.

Maar wat Bas ook probeerde ze konden geen gaatje vinden in de Hulshorst defensie. Op wat kansen na voor vv Hulshorst die door de weer aanwezige Jaco Schaap solide gepareerd werden, gebeurde er niet veel in de eerste helft. Bas zocht teveel met lange ballen de voorhoede spelers die makkelijk afgestopt konden worden door de verdediging van Hulshorst.

Na rust werd er door Bas beter gecombineerd en dat resulteerde al in de 51e minuut in een doelpunt door “good old” Marco Lek die op aangeven van Mark Wisse kon scoren. Nu het 1-0 stond ging Bas op jacht naar een tweede doelpunt met bij vlagen goed spel. De vleugels werden meer gezocht en mede door de snelheid van de beide vleugelspitsen kwamen er ook meer kansen. In de 54e minuut kreeg Bas een vrije trap te nemen op +/- 20 meter van het doel, die door Alekson Craane buiten bereik van de Hulshorst keeper in het doel verdween. Bas ging op jacht naar meer en vv Hulshorst werd bij vlagen overlopen. Hierdoor verharde de strijd een beetje en moest scheidsrechter van Ginkel uit Ede meerdere kaarten trekken om de wedstrijd in toom te houden.
In de 76e minuut gaf Iven van Velde een crossbal op Mark Wisse, die alleen voor de keeper niet faalde en de 3-0 binnenschoot. Het ging nu snel. 2 minuten later kon Iven van Velde de 4-0 binnen tikken na een pass van Alekson Craane. Hulshorst was gebroken en kwam niet meer aan voetballen toe. In de 90e minuut was er een uittrap van Jaco Schaap die hij over de verdediging van Hulshorst lifte waardoor Danny Maassen de 5-0 liet aantekenen Al met al een goed resultaat. Het is alleen jammer van de gele kaarten die Stefan Tolhoek, Mark Wisse en Alekson Craane gekregen hebben voor onbenullige dingen zoals wegtrappen van de bal en aanmerkingen op de leiding.