BAS 1 - SEH 1 : 0-0

BAS 1 0 - 0  SEH 1
18-11-2006

Dubbelgevoel bij puntverlies

Een dubbel gevoel. Zo kon na afloop de sfeer genoemd worden. Aan de ene kant 2 punten te weinig op basis van de 1e helft, aan de andere kant een paar keer goed wegkomen in de 2e.

Na de knappe winst in Wilsum vorige week, tegen het altijd lastige vv Wilsum, was het afgelopen zaterdag zaak om de lijn door te trekken. Vanaf de start zag alles er veelbelovend uit. BAS domineerde en had veel balbezit. Echt kansen creeerde het echter niet. Sterker nog de eerste kansen waren voor SEH, maar de al het hele jaar goed in vorm zijnde Jaco Schaap, hield de ploeg op de been. LEFT160http://basvoetbal.ods.org/fotos/bas1/2006_2007/bas-seh/12.jpg250Gevecht voor het doel van SEH (foto: Richard Mol) Vlak voor rust was de grootste kans van de eerste helft wel voor BAS. Ferry Kamps zette goed door op rechts en zijn lage voorzet bereikte Danny Maassen. Maassen zag echter de doelman de bal uit de hoek tikken. Verder dan deze kans en een aantal dode spelsituaties kwam BAS niet. Al leek het echter slechts een kwestie van tijd voordat BAS op voorsprong zou komen.

Ander beeld
Iedereen die dacht dat de 2e helft een vervolg zou zijn van de 1e kwam bedrogen uit. BAS startte de 1ste 10 minuten goed, maar kreeg daarna meer en meer druk op de ketel van SEH. De ploeg uit Heerde begon dan ook meer en meer in een overwinning te geloven en schakelde een tandje bij. Het raakte 2 keer het latwerk (lat en paal) en zag de spits falen in een 1-op-1 met doelman Schaap. right160http://basvoetbal.ods.org/fotos/bas1/2006_2007/bas-seh/13.jpg250Weijers zorgt nog bijna voor de 1-0 (foto: Richard Mol)BAS probeerde de wedstrijd weer naar zijn hand te zetten, maar zag alleen Danny Maassen nog een kans krijgen. Richard Bies en Ferry Kamps kregen geel wegens praten, evenals doelman Schaap. Vlak voor tijd leek BAS de overwinning dan toch nog te "stelen" maar Christian Weijers zag zijn inzet net naast het doel verdwijnen.

Redelijk tevreden
Het publiek hield er na afloop een dubbel gevoel aan over: "Kijk als je de eerste helft bekijkt, kun je van deze ploeg makkelijk winnen. De 2e helft (en dan met name het laatste deel) komen we een aantal keren goed weg. Al met al ben ik tevreden met een punt", aldus een trouwe BAS suporter.

BAS zag Vierhouten ruimschoots winnen en deze ploeg is BAS dan ook tot op 1 punt genaderd. Duidelijk is wel dat de ploeg van Kramer, na alle ploegen gehad te hebben, boven aan staat en zich daarom herbstmeister kan noemen.