DSV '61 1 2 - 3 (1 - 2) BAS 1
12-9-2009, 14:30 uur
De Haere, Haerderweg 19 Doornspijk

DSV - BAS

DSV kent een moeizame start in de 3e klasse B. Ook in de eerste thuiswedstrijd kon geen overwinning worden bijgeschreven. Met een 2 – 3 overwinning vertrok BAS naar Biddinghuizen, de Doornspijkers opnieuw in teleurstelling achterlatend

De beginfase was voor DSV maar BAS opende in de 20e minuut de score en verdubbelde die voorsprong in de 38e minuut toen de 0 – 2 op het scorebord kwam. Toen was de eerste wissel aan DSV zijde al een feit: Hermen de Jager viel geblesseerd uit en in de 46e minuut bleef ook Alex Bouwman geblesseerd in de kleedkamer achter. Hun vervangers Heim Jan Juffer en Erik van Zeeburg deden het niet onverdienstelijk en zagen hoe Jochem van Essen in de 42e minuut voor de 1 – 2 zorgde.

Toen Alfred Hofmeijer in de 47e minuut de 2 – 2 binnenschoot kwam er terecht hoop in de Doornspijkse harten. Misschien wel te veel, want BAS strafte die in de 49e minuut genadeloos af met een schlemielige 2 – 3.

Met kunst- en vliegwerk hield BAS stand al moet gezegd dat er ook weinig echte kansen kwamen voor de DSV-ploeg, waar deze competitie alleen het middenveld in vergelijking met vorig seizoen ongewijzigd is. In zowel verdediging als aanval lijken de poppetjes nog niet allemaal vast te staan.

Bjorn Rellum
2x

Rodney Baidjoe

DSV '61 1 - BAS 1: 2 - 3 (1 - 2)

20' doelpunt 0 - 1  Bjorn Rellum (Rodney Baidjoe)
38' doelpunt 0 - 2  Rodney Baidjoe (Jeroen Boshuizen)
42' doelpunt 1 - 2

47' doelpunt 2 - 2
49' doelpunt 2 - 3  Bjorn Rellum (Mart Sweep)