BAS 1 5 - 0  CSV '28 1
Vriendschappelijke wedstrijd
24-11-2012

Ruime oefenzege op CSV

BAS heeft zaterdagmiddag een ruime vriendschappelijke zege geboekt tegen het Zwolse CSV ’28. De Biddinghuizenaren namen al voor de rust een 4-0 voorsprong, waarna er na negentig minuten uiteindelijk een 5-0 overwinning op het scorebord stond. “Deze overwinning laat zien dat wij een brede selectie hebben. Het was op vele fronten een goede wedstrijd”, laat John Kamphuis op Twitter weten.

Met het oog op de belangrijke wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Terschuurse Boys tankte BAS zaterdagmiddag het nodige vertrouwen. CSV had eigenlijk de gehele wedstrijd weinig te vertellen en mocht van geluk spreken dat het uiteindelijk bij 5-0 bleef. Na de eerste vijfenveertig minuten keken de Zwollenaren dan ook al tegen een 4-0 achterstand aan, dit door Biddinghuizense doelpunten van Danny Mol(2x), Tom Drent en Stefan Tolhoek. Na de rust nam BAS qua doelpunten wat gas terug, scoorde alleen Kristian Weijers nog, die zo de 5-0 eindstand op het scorebord zette.

Een goede generale voor de thuiswedstrijd tegen Terschuurse Boys, waarin trainer Kamphuis in ieder geval niet kan beschikken over doelman Sander Westdijk. Naar aanleiding van zijn rode kaart in de wedstrijd tegen Stroe is de keeper voor één wedstrijd geschorst. Komt aanstaande zaterdag allen, want het vlaggenschip kan de steun in deze wedstrijd zeker gebruiken! De wedstrijd op Sportpark de Schelp begint om 14.30 uur.