Hierden 1 8 - 2 (3 - 1) BAS 1
28-3-2015
Mheenzicht, Dorpshuisweg 1 Hierden

Met de vlakke hand vol op de bips

BAS is zaterdagmiddag op bezoek bij Hierden met liefst 8-2 onderuit gegaan. De Biddinghuizenaren stonden binnen een ruime twintig minuten al met 3-0 achter en speelden zodoende een verloren wedstrijd. Nabil Essaddouqi en Mark Schaap namen de BAS-doelpunten voor hun rekening.

Dat het bij Hierden een lastige middag zou worden, was vooraf wel duidelijk. De thuisploeg verkeerde in bloedvorm en won voor zaterdag zeven achtereenvolgende wedstrijden. Na twintig minuten in de wedstrijd was al vrijwel zeker dat nummer acht aan dat rijtje toegevoegd zou worden. Hierden opende na vijf minuten de score en vijftien minuten later was het al 3-0. Voor de rust produceerde Nabil Essaddouqi nog wel de 3-1 en net na de thee maakte Mark Schaap de aansluitingstreffer, maar het bleek niet voldoende. Hierden ontwaakte weer uit haar slaap en kon uiteindelijk in het laatste half uur uitlopen naar 8-2.

Een hele grove nederlaag, die zijn oorsprong vond in het eerste kwartier. BAS liet niet alleen het kaas van haar brood eten, maar kon zelfs de korsten van het brood niet meer consumeren. Bord leeg, punten weg, uithuilen. Aankomend Paasweekend staan er twee thuiswedstrijden op het programma. Zaterdag speelt BAS tegen Unicum, Tweede Paasdag wacht Terschuurse Boys. Eerstgenoemde wedstrijd begint om 14.00 uur, het duel tegen Terschuur start om 14.30 uur.

Tekst: Wouter Foppen
Foto's: BAS Selectie Fotopagina