Bekerwedstrijd
26-8-2014
De Haere, Haerderweg 19 Doornspijk

Bekerleven hangt aan zijden draadje

BAS heeft dinsdagavond het bekerduel op bezoek bij DSV ’61 met 1-0 verloren. De Biddinghuizenaren wonnen vorige week nog met 5-0 van ESC, maar ditmaal kwam de ploeg niet tot een overwinning. In de tweede helft maakte Doornspijker Gerrit Hoekert het verschil, hij maakte het enige en winnende doelpunt.

Vorig jaar verloor BAS al in bekerverband van DSV ’61 en ook dit seizoen ging het mis. Trainer Arnold Wubs gaf in het hart van de verdediging dit keer weer de voorkeur aan Stefan Tolhoek en Bas Suidgeest. Art Drent speelde ditmaal niet, terwijl Corné op ’t Hof als rechtsback stond opgesteld. In het eerste bedrijf was het treffen redelijk in evenwicht, al kreeg de thuisploeg wel meer kansen. In de tweede helft was BAS echter de bovenliggende partij, maar toch kwam DSV op voorsprong. Na die treffer creëerde BAS nog wel de nodige kansen, maar een gelijkmaker zat er niet meer in.

Het bekerleven van BAS hangt door deze nederlaag aan een zijden draadje. Door het verlies in Doornspijk moet de formatie van trainer Arnold Wubs zaterdag in ieder geval thuis winnen van ’s Heerenbroek, maar dan nog blijft het afhankelijk van DSV. Die ploeg ontvangt buurman ESC en heeft aan een punt voldoende om de poulefase te overleven. Beide duels beginnen zaterdag om 14.30 uur.

Klik hier voor alle foto's op de BAS Selectie Fotopagina op Facebook. Foto's: Gert Drent