BAS 1 - EFC '58 1 : 0-1

BAS 1 0 - 1 (0 - 0) EFC '58 1
26-3-2016

BAS doet zichzelf tekort

Het vlaggenschip heeft zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen EFC ’58 met 0-1 verloren. De Biddinghuizenaren kregen zeker in de eerste helft genoeg kansen om te scoren, maar uiteindelijk bracht een mooi uitgespeelde vrije trap de beslissing. “We hadden het in het eerste half uur moeten doen”, stelt trainer Bert van den Brink tegenover DeDrontenaar.

Het eerste half uur, daar had BAS het verschil in moeten maken. De thuisploeg kreeg in die dertig minuten zeker vier goede kansen, maar gescoord werd er niet. Nabil Essaddouqi had een goede mogelijkheid en ook Mark Schaap had het kunnen doen, maar beiden hadden het vizier niet op scherp staan. Zodoende bleef het tot de rust 0-0, waarna EFC in de tweede helft het verschil maakte. Een slim genomen vrije trap werd BAS fataal, waardoor het opnieuw niet lukte om twee thuiswedstrijden op een rij te winnen. “We wilden twee thuiswedstrijden achter elkaar winnen, zodat je dan van het naar beneden kijken af bent. Maar dat is dus absoluut nog niet het geval. En dat kunnen we onszelf verwijten”, aldus Van den Brink.

Aankomende zaterdag speelt BAS opnieuw een thuiswedstrijd. Op De Schelp is vanaf 14.30 uur Stroe de tegenstander.

Foto's: BAS Selectie Fotopagina