BAS 1 3 - 1 (0 - 0) Kampen 1
Vriendschappelijke wedstrijd
22-10-2016, 14:30 uur

BAS wint oefenduel van Kampen

BAS heeft zaterdagmiddag de oefenwedstrijd tegen vierdeklasser Kampen met 3-1 gewonnen. De Biddinghuizenaren kwamen in de tweede helft nog wel op achterstand, maar mede door twee goals van Stefan Tolhoek werd er uiteindelijk toch gewonnen.

Er werd door trainer Bert van den Brink flink gehusseld met de opstelling. Zo zat keeper Sander Westdijk bijvoorbeeld op de bank en dit gold ook voor aanvoerder Stefan Tolhoek. In de eerste helft werd er niet gescoord, waarna in het tweede bedrijf de score werd geopend door Art Drent. Hij deed dat echter in het verkeerde doel, waardoor BAS tegen een 0-1 achterstand aankeek. Toch lukte het de thuisploeg om de achterstand snel om te buigen. Stefan Tolhoek zorgde voor de rappe 1-1, daarna maakte Christiaan Grin de 2-1 en via wederom Tolhoek eindigde het treffen in een 3-1 overwinning.

Een oefenpartij waarin iedereen vooral aan zijn speelminuten kon komen, eigenlijk niet meer dan dat. Aankomende zaterdag wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd bij VOP. De aftrap is daar om 14.30 uur.