BAS 1 - CSV '28 1 : 1-0

BAS 1 1 - 0  CSV '28 1
24-11-2018, 14:30 uur

Eén doelpunt is voldoende

BAS heeft zaterdag ook de thuiswedstrijd tegen CSV '28 gewonnen. Het was voor de Biddinghuizenaren lastig om afstand te nemen, maar een goal van Mike Geres was voldoende voor drie punten: 1-0.

De meest opvallende man in de basiself van trainer Arjen Bredewolt was keeper Sander Westdijk. Hij besloot een aantal weken geleden te stoppen, maar staat inmiddels weer een paar weken op het trainingsveld. Bij afwezigheid van Bregman verdedigde Westdijk weer eens het doel en hield ook direct de nul. Tegenstander CSV kreeg namelijk sporadisch wat kansen op een treffer, maar het lukte niet om Westdijk te verslaan. Aan de andere kant liet BAS het na om te scoren, al zorgde Mike Geres in de eerste helft wel voor de openingstreffer. Karst van Dijk bereikte de spits en hij werkte de bal binnen.

Ook na rust waren de betere kansen voor BAS. Jesper Claassen kon scoren, Walid el Achak kreeg een goede mogelijkheid en ook Stefan Tolhoek had het kunnen doen. Het lukte alleen niet, waardoor CSV geloof bleef houden in een positief resultaat. Er kwam zelfs een grote kans, maar een paar minuten voor tijd stak Westdijk een stokje voor de gelijkmaker. Zo was het doelpunt van Mike Geres genoeg voor de zege, waarmee hij voor de tweede achtereenvolgende week de matchwinner werd.