2016/2017
3de klasse

Op een soort van matchpoint

6 mei 2017

BAS is er zaterdagmiddag in geslaagd om ook de uitwedstrijd bij Zeewolde met een overwinning af te sluiten. De Biddinghuizenaren speelden een gewonnen wedstrijd en waren uiteindelijk met 2-3 te sterk. "We hebben vandaag naar onze mogelijkheden gespeeld en terecht gewonnen", concludeert trainer Bert van den Brink. Lees Verder >

Bedankt voor de punten

29 april 2017

BAS heeft zaterdag het thuisduel met koploper en kampioen TOV met 1-0 weten te winnen. De Biddinghuizenaren hadden weinig te duchten van de ongeïnspireerde tegenstander en deden door een goal van Robin Vos goede zaken op de ranglijst. De ploeg heeft een plaats in de nacompetitie nu volledig in eigen hand. Lees Verder >

Gas geven loont

22 april 2017

Vijfenveertig minuten lang staat BAS zaterdag bij Stroe in de parkeerstand. Bij rust is het 1-1 en lijken de Biddinghuizenaren zich op te maken voor een heel pittig tweede bedrijf. Maar niets is minder waar. De tweede helft is duidelijk voor BAS en uiteindelijk prijkt er na afloop een simpele 3-6 zege op het wedstrijdformulier. Lees Verder >

Het draait om besef

15 april 2017

BAS heeft zaterdag een levensgrote kans op een periodetitel laten liggen. De Biddinghuizenaren zagen dat concurrent Stroe dik onderuit ging bij Buitenboys, maar kregen het zelf ook niet voor elkaar om te winnen. Zwart Wit '63 was uiteindelijk met 2-3 te sterk, waardoor Stroe met de tweede periodetitel aan de haal ging. Lees Verder >

Alles in eigen hand na zege

8 april 2017

BAS is de nieuwe nummer twee van de derde klasse B. De ploeg van trainer Bert van den Brink won zaterdag met 1-2 van Batavia '90, waardoor die ploeg de tweede plaats moest afstaan aan BAS. Stefan Tolhoek kroonde zich tot matchwinner, hij schoot op heerlijke wijze een vrije trap tegen de touwen. Lees Verder >

Krappe zege ondanks ondertal

25 maart 2017

BAS heeft zaterdag met minimaal verschil weten te winnen van Terschuurse Boys. In Terschuur verspeelden de Biddinghuizenaren, met tien man, een 0-2 voorsprong, maar uiteindelijk werkte Art Drent alsnog de winnende 2-3 binnen. Zodoende blijft BAS kanshebber om deel te nemen aan de nacompetitie. Lees Verder >

Een verloren zaterdag

18 maart 2017

BAS heeft zaterdag het thuisduel met Rood-Wit ’58 zeer terecht verloren. De Biddinghuizenaren zaten geen moment in de wedstrijd, waardoor de gasten met een 0-1 zege huiswaarts keerden. Het enige en winnende doelpunt werd net na rust gemaakt door Barry Grevengoed. Lees Verder >